Benefiet Freek Buitenweg brengt 170.000 euro op

04 februari 2013

ALMELO – De benefietavond voor de zieke Freek Buitenweg, ‘de populairste paparazzo van Twente’, heeft vrijdag ruim 170.000 euro opgebracht.

“Ongelooflijk mooi gebaar”
Vrienden en kennissen hadden in de Business Club van het Polman Stadion een avond georganiseerd. Behalve een diner was er een veiling die door voorzitter Jan Smit van Heracles aan elkaar werd gepraat.
 
Eén van de ‘veilingstukken’ was een bezoek aan de werkkamer van Mark Rutte. De premier is een persoonlijke vriend van Buitenweg.
 
Buitenweg lijdt sinds twee jaar aan de spierziekte ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose). Hij is inmiddels gekluisterd aan een rolstoel en kan zijn hobby als paparazzi-fotograaf niet meer uitoefenen.
 
Het ingezamelde geld gaat naar de stichting Vrienden van Freek Tegen ALS. Die zal het inzetten om onderzoek te laten doen. De Almeloër noemde de avond een „een ongelooflijk mooi gebaar”.

 

Freek

Programma: vrijdag 1 februari 2013

Locatie:
Almelounge Business Club – Polman Stadion
Om 18.30 begint de avond met een champagne ontvangst, tussen de verschillende gangen door organiseren wij een veiling met artikelen die door diverse sponsoren beschikbaar zijn gesteld. 55,- per persoon.

Meer info klik hier.

Stichting A.L.S.

 

Who's Online

We have 7 guests and no members online