Mark Rutte steunt benefiet voor 'paparazzo' Freek

Freek met Mark Rutten

ALMELO – Minister-president Mark Rutte begon het kerstreces met een paar daagjes rust in Almelo waar hij te gast was bij zijn VVD-vriend Henk Bolk om even aan de hectiek van het ‘Haagse’ te ontsnappen. Tijdens dat ‘bijtanken’ bracht hij wederom een ziekenbezoek bij AlmeloNieuws-fotograaf ‘paparazzo’ Freek om te vernemen hoe het hem vergaat in zijn strijd tegen de progressieve spierziekte Amyotrofische Lateraal Sclerose (ALS). Bij dat ziekenbezoek vernam hij tevens dat de stichting ‘Vrienden van Freek’ een benefiet organiseren op 1 februari a.s. waarvan de baten bestemd zijn voor de stichting ALS Nederland en het Roessingh, de Twentse locatie waar veel ALS-patiënten hun fysio-oefeningen ondergaan.

Die benefiet-avond vindt plaats in de businessroom van het Polman Stadion met een diner, live-optredens van diverse musici en een veiling van beschikbaar gestelde bijzondere aanbiedingen. Zo heeft transportondernemer Henk Bolk bijvoorbeeld al twee VIP-arrangementen voor zes personen elk, naar de fabriek, het verkoopcenter en de testbaan van Mercedes Benz in Bremen geregeld. Minister-president Mark Rutte voegde daar spontaan een veilingitem aan toe namelijk een VIP-bezoek voor vier personen per luxe Mercedes Viano aan het Torentje en de Trèveszaal in het Haagse regeringskwartier. Rutte zal de hoogste bieder mogelijk zelf de hand schudden. Maar dat is geen ‘zekerheidje’ met zijn drukke agenda. Wat wel zeker is, is dat ‘trucker’ Bolk zelf als prive-chauffeur zal fungeren bij dit bezoek aan het regeringskwartier in Den Haag. Ook zeker is, dat dit een dag van handen schudden wordt, want ‘Toute Politica La Haye’ kent Henk Bolk.


Deelname aan deze benefiet-avond is belangrijk voor onderzoek tegen ALS omdat de Pharma-industrie er geen brood in ziet omdat ‘slechts’ 500 landgenoten jaarlijks getroffen worden door deze dodelijke spierziekte. De financiële middelen voor onderzoek moeten dus noodgedwongen privaat bijeengebracht worden om onderzoek naar het ontstaan van ALS te financieren. Die financiering is dus tevens de wens van ‘paparazzo’ Freek. Niet voor hem zelf maar voor een sprankje hoop voor lotgenoten in de toekomst!


Inlichtingen en inschrijven via:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
of via 06-52608147
Uw betaling dient voor 10 januari 2013 te zijn overgemaakt op rekeningnummer 17.52.54.109. van de stichting ‘Vrienden van Freek tegen ALS’ o.v.v. uw naam of bedrijfsnaam en het aantal personen.
www.vriendenvanfreek.nl

 

Freek

Programma: vrijdag 1 februari 2013

Locatie:
Almelounge Business Club – Polman Stadion
Om 18.30 begint de avond met een champagne ontvangst, tussen de verschillende gangen door organiseren wij een veiling met artikelen die door diverse sponsoren beschikbaar zijn gesteld. 55,- per persoon.

Meer info klik hier.

Stichting A.L.S.

 

Who's Online

We have 7 guests and no members online